Adam zoekt Eva

Het nieuwe programma van RTL Adam zoekt Eva heeft nogal wat tongen losgemaakt in Nederland. En dan niet alleen op TV in de show zelf maar vaak ook op kantoor op de woensdagochtend. Heb jij gezien wat een grote piemel hij had of wat een mooie borsten had zij zeg. Deze gesprekken leken tot en met 2013 wat vreemd maar in 2014 heeft Eyeworks zijn nieuwe hitserie gelanceerd waarbij stellen op een tropisch eiland voor de kust van Panama gedropt worden en elkaar moeten leren kennen door elkaar meteen de gehele tijd naakt mee te maken. Dit levert genante ontmoetingen op waarbij de jongen soms net uit het koude water komt maar voor de kijker natuurlijk hilarisch.

Ikzelf kan er smakelijk om lachen en geniet stiekem van het meegluren bij deze aparte manier van daten. Je zou denken dat het iets vrij intiems is en dat de mensen die eraan meedoen ook wel gesteld zouden zijn op wat privacy dus ja het is niet anders dat de camera meegluurt en zo ook de bijna een miljoen Nederlanders die de show wekelijks bekijken jou naakt hebben bekeken van top tot teen.

Uitzending gemist

De show wordt uitgezonden op de dinsdagavond bij RTL maar mocht je onverhoopt de show gemist hebben dan kun je altijd op deze website Adam zoekt Eva gemist de afleveringen terugkijken. Het is een zeer leuke vermakelijke show dus als je een keertje een aflevering gemist hebt dan kun je hem hier snel en gemakkelijk terugkijken.

De show wordt wekelijks door zo’n miljoen mensen bekeken en dat zorgt ervoor dat als je het gemist hebt je niet kunt meepraten bij het koffiezetapparaat. Schroom dan ook niet en ga naar de site om de afleveringen snel en makkelijk terug te kijken.

1