Candy crush spelen

Doe jij al mee met het fenomeen candy crush? Dit spelletje is immens populair bij heel veel mensen. Eigenlijk is de basis ervan heel simpel, je moet eenvoudigweg rijtjes van drie of meer dezelfde snoepjes maken. Dit doe je door naast elkaar liggende exemplaren met elkaar te laten wisselen, zodat er een goed rijtje ontstaat. Maar candy crush is natuurlijk veel meer dan dat, anders was het niet zo enorm populair. Een van de leuke dingen ervan is dat er heel veel verschillende levels bestaan die steeds weer een andere en nieuwe uitdaging bieden. Zo blijft het spel interessant.

Candy crush irritant

Maar deze stijgende moeilijkheidsgraad maakt het soms ook een heel irritant spel. Iedereen die candy crush speelt komt op een gegeven moment vast te zitten. Nu kun je wel een level overspringen of een nieuw leven krijgen, maar vaak moet je daar voor betalen. Zo kost een leven twaalf goudstukken, oftewel één euro. Handige spreuken, die je kunt gebruiken om bijvoorbeeld de klok stop te zetten, kosten al meer dan tien euro en sommige zelfs dertig. Zonder deze spreuken kan het erg lastig zijn om candy crush uit te spelen.

Hack

Maar zoals met alle computerspellen het geval is, is er ook voor candy crush een manier om toch het spel uit te spelen, ook als je helemaal vastgelopen bent. Je kunt daarvoor gebruik maken van een candy crush hack. Hiermee krijg je vaak gratis oneindig toegang tot allerlei spreuken, unlimited boosters of tot nieuwe levens. Zo hoef je niet langer geld te betalen om verder te komen in het spel en kun je de voor jou lastige level eindelijk uitspelen. Met een hack blijft het spelen van candy crush leuk en vermijd je het moment dat je het alleen nog maar irritant vindt.

1