Franse Peugeot leasen

Bent u een ondernemer die een lease auto overweegt aan te schaffen? Een lease auto die precies past bij uw wensen en ambities vindt u bij Autoleasecentrale. Of het nu gaat om één exemplaar, of over de aanschaf van een totaal wagenpark. Een ding is zeker: de keuze bij ons is zeer ruim, en u profiteert van zeer scherpe leasetarieven. Bij ons kunt u auto’s van talloze merken leasen, en dus kunnen ook de liefhebbers van Franse merken uitstekend bij ons terecht. Neem nu het merk Peugeot. Daarvan hebben wij een aantal bedrijfswagens beschikbaar, maar ook 13 personenauto’s behoren tot ons assortiment.

Mini, compacte klasse en compacte middenklasse

Welk model Peugeot u als lease auto ook aan wil schaffen, wij kunnen u van dienst zijn. zo hebben we de Peugeot 108 en 108 Top! klaar staan voor ondernemers die een Franse auto uit de miniklasse wel zien zitten. Deze modellen zijn klein en wendbaar, en kenmerken zich door een laag leasetarief. In de compacte klasse vinden we de Peugeot 208. Dit model is in vergelijking met de 207 een stukje lichter. Het stuur is kleiner gemaakt zodat de bestuurder meer flexibiliteit ervaart. In de compacte middenklasse doet Peugeot het ook uitstekend. In 2013 werd dit bewezen toen de Peugeot 308 de Auto van het Jaar Prijs wist te winnen. De Peugeot 108 leaset u vanaf 155 euro, de 308 vanaf 264 euro. De overige kleinere modellen vallen hier tussenin. 

Compacte MPV

Ondernemers die graag de ruimte hebben in hun lease auto en toch graag een Peugeot rijden gaan meestal voor één van de mini MPV’s of compacte MPV’s  van dit merk. Een goedkoop auto leasen in deze klasse is een keuze voor de Peugeot 3008 of de Peugeot 5008. Liefhebbers van een crossover leasen de Peugeot 2008 vanaf 250 euro.