Meer energie met Goji bessen

Als jij je fitter voelen door gezond te gaan eten? Dan kan je eens proberen om Goji bessen te gaan eten. De bessen zijn namelijk super gezond en behoren tot de zogenaamde superfoods. Goji bessen zijn oranje-rood van kleur en afkomstig van de Lycium Barbarum struik. Deze struik groeit overigens tegenwoordig ook in Nederland en België, maar de Aziatische bessen komen van oorsprong uit China en Mongolië. De vrucht staat in China al jaren bekend als de ‘supervrucht van de Himalaya’.

Goji bessen bevatten gezonde voedingswaarde en hebben een zeer hoog gehalte antioxidanten, vitamines en mineralen. De bessen bevatten ook veel vitamine C, A, B1 en B2. Naast de gezonde vitamines die Goji bessen bevatten, zitten de bessen ook boordevol ijzer, magnesium, calcium en andere mineralen. Bekijk alle eigenschappen over de Goji Bes op Superfoodme.nl. Goji bessen zijn één van de voeding rijkste vruchten in de wereld en gemakkelijk te bereiden in jouw dagelijkse maaltijden. De Goji bes smaakt een beetje naar kersen en bevatten genezende eigenschappen.

Je kunt Goji bessen ook als sap en poedervorm verkrijgen en daardoor gemakkelijk toevoegen aan elke maaltijd of voor in de thee. De laatste jaren neemt de populariteit van Goji bessen aanzienlijk toe. Op Superfoodme.nl kunt u voordelig en gemakkelijk Goji bessen aanschaffen.

1