Passief inkomen opbouwen

Een passief inkomen opbouwen, hoe doe je dat? Als jij op deze pagina terecht bent gekomen dan is de kans groot dat jij op zoek bent naar een manier om een passief inkomen op te bouwen, maar dat je nog niet weet hoe je dit kunt opbouwen. En het is maar goed ook dat je op deze pagina terecht bent gekomen, want op deze pagina vertel ik je precies, stap voor stap, hoe je een passief inkomen op kunt bouwen. Ik ben Jacko Meijaard, 25 jaar oud, en ik verdien een passief inkomen van 10.000 euro per maand dankzij het internet. Op deze pagina vertel ik je hoe.

Waarom een passief inkomen?

Laat me je eerst vertellen waarom het zo tof is om een passief inkomen te verdienen. Met een passief inkomen verdien je namelijk geld terwijl je er zelf – op dat moment – niks voor hoeft te doen. Zo verdien ik gewoon geld terwijl ik slaap of terwijl ik op vakantie ben. Ik verdien geld door werkzaamheden die ik vooraf heb verricht. Heerlijk geld verdienen is dat. Begrijp me niet verkeerd: tuurlijk moet je wel werken om geld te verdienen; maar als je eenmaal de 'assets' voor je hebt opgezet, gaat het volledig passief.

Hoe een passief inkomen verdienen

Er zijn verschillende manieren om een passief inkomen te verdienen, maar de manier die ik toepas is door geld te verdienen op het internet, en het internet voor mij te laten werken. Ik heb verschillende websites die geld voor mij opbrengen. Dit doe ik aan de hand van affiliate marketing. Affiliate marketing is dat je andermans producten promoot in ruil voor commissie. Ik krijg dus commissie betaald als ik andermans producten (zoals abonnement van KPN.nl) succesvol promoot via mijn website. Ik hoef daar verder niks voor te doen. Het mooie van affiliate marketing is dat ik zelf geen product hoef te hebben, en dus ook zelf niet aan klantenservice hoef te doen. Eenmaal een product succesvol gepromoot is het geld binnen.

Hoe werkt affiliate marketing?

Ik kan me voorstellen dat als jij nog nooit van affiliate marketing hebt gehoord, je wilt weten hoe affiliate marketing werkt en je er meer over wilt weten. Laat me je een voorbeeld geven. Stel dat jij een website hebt over de iPhone. Op deze website vergelijk je de prijzen van de iPhone. Mensen zoeken in Google naar "de goedkoopste iPhone" en komen vervolgens op jouw website terecht. Vervolgens klikken ze vanaf jouw website naar de website van KPN.nl (via jouw affiliate link) en kopen een iPhone. Jij krijgt dan commissie, en die commissie kan wel oplopen tot 50,- euro per verkoop. Doe je dus twee verkopen per dag, dan heb je al 100,- euro per dag, en zo'n 3.100 euro per maand.

Passief inkomen opbouwen: nu jij nog!

Een passief inkomen opbouwen is echt niet moeilijk; ik heb het ook gedaan. Doordat ik zo'n 50 sites heb waarmee ik per maand zo'n 200,- euro verdien (op de automatische piloot) verdien ik dus een passief inkomen van 10.000 euro per maand. Het is gewoon een kwestie van opschalen. Hoe meer websites, hoe meer je gaat verdienen. Vrij simpel als je er over nadenkt :-)! Je weet nu dus wat een passief inkomen is, en hoe je een passief inkomen kunt opbouwen dankzij het internet. Als je nog vragen hebt, stel die dan hieronder in de reacties.