Samsung Galaxy S5 pre-orderen en abonnementen

De Samsung Galaxy S5 is afgelopen Februari gepresenteerd in Barcelona, en zal vanaf 11 April in de winkels liggen. Maar, de Galaxy S5 is inmiddels al te pre-orderen. Dat betekent dat je nu al een Samsung Galaxy S5 abonnement kunt afsluiten. Deze gloednieuwe smartphone van Samsung is weer een gradatie beter dan zijn voorganger. En de specificaties van dit toestel liegen er ook niet om. Zo beschikt dit toestel over een 5.25 inch display met een resolutie van 2560 x 1440 pixels met een pixeldichtheid van 560dpi.

Ook heeft de camera een upgrade gehad van 13 mpixel  naar 16 mpixel. En daarmee zijn we er nog niet, het toestel beschikt over een vingerafdrukscanner, hartslag sensor, en een vernieuwd uiterlijk van TouchWiz  icm met Android 4.4.  En de batterij  heeft een upgrade gehad van 2600 mah naar 2800 mah zodat het toestel langer mee gaat op 1 batterij lading.

 

De Samsung Galaxy S5 is IP67 gecertificeerd, wat betekent dat deze smartphone  Stof en Waterdicht zal zijn tot een diepte van 1 meter. Dit is te vergelijken met de Sony Xperia Z, echter betekent dit wel dat de connectors van bijvoorbeeld de micro usb 3.0 poort voor het laden van het toestel achter een plastic klepje terechtkomt. Sommige mensen vinden dit vervelend maar dit zal per persoon verschillend zijn.  Ook is het handig om te weten dat het toestel komt in 3 verschillende kleuren namelijk, wit, zwart en blauw.

Samsung Galaxy S5 abonnementen en prijzen

De prijs is inmiddels bekend en is vastgesteld op 699 euro. Echter zou het kunnen dat tijdens de release van het toestel in Nederland op 11 April de prijs nog iets zakt. Maar dat is iets wat we moeten afwachten. Echter is het is het op dit moment al wel mogelijk om een Samsung Galaxy S5 abonnement af te sluiten via de meest gangbare providers.

1